Heading hidden

Dienst Meubelreiniging

Reinigen gestoffeerde meubelen

SDCS reinigt op een professionele manier al uw gestoffeerde meubels.

Het reinigen van gestoffeerde meubelen, zoals stoelen, bank of bankstel, is voor ons altijd weer een uitdaging. Hoe smerig ook of hoe groot de vlek: SDCS uit Den Haag beschikt over de modernste reinigingsmethoden. Wij krijgen alles schoon! En niet alleen dat. Uw fauteuils, maar bijvoorbeeld ook uw gordijnen, poef of ander meubilair, ziet er weer als nieuw uit. Wij reinigen alle textiele meubelen. Succes verzekerd!

Onder gestoffeerde meubels verstaan we alle zitmeubels die gestoffeerd zijn met natuurlijke grondstoffen (katoen, wol) en synthetische grondstoffen (polyester, acryl). Omdat we alle producten tegenkomen, beschikt SDCS uit Den Haag over diverse reinigingsmethoden. Zo slagen we erin de kleurstelling authentiek te houden en voorkomen we dat de slijtagegraad toeneemt.

Onze specialistische reiniging van gestoffeerde meubels is voor zowel particulieren als bedrijven. Want een vlek is zo gemaakt. Thuis, op school of op kantoor. Het is niet nodig om direct nieuwe meubels aan te schaffen. Het reinigen van gestoffeerde meubels is een veel voorkomende bezigheid.

We werken met zogenaamde ‘schone’ reinigingsproducten. Deze bevatten geen schadelijke stoffen. Na de voorbehandeling komt de dieptereiniging. We gebruiken daarvoor meestal, al naar gelang de mate van vervuiling, een stoomapparaat met sproeiabstractie.

Wij komen bij u langs. Dat betekent dat u de meubels niet hoeft te verplaatsen of een ingewikkelde logistieke operatie moet uitvoeren. Schone meubels weer helemaal als nieuw. Bel SDCS en het is zo geregeld!

Dus twijfel niet. Uw fauteuil of bank is weer zo goed als nieuw. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

CONTACT OPNEMEN