Heading hidden

Dienst Sanitair Deep Cleaning

Dieptereiniging

Dieptereiniging van uw sanitair zorgt voor maximale hygiëne en verlengt de levensduur van de sanitaire onderdelen. Dieptereiniging is noodzakelijk om schoon en probleemloos functionerend sanitair te garanderen. Maar wat houdt sanitaire dieptereiniging nou precies in, wordt ons vaak gevraagd? En is het nodig? Welnu. Sanitaire dieptereiniging is specialistische schoonmaak op moeilijke plaatsen en van vitale onderdelen. En ja, het is absoluut noodzakelijk.

SDCS uit Den Haag voert periodiek de sanitaire dieptereiniging uit. Door onze jarenlange ervaring bij bedrijven en instellingen weten wij precies wat we moeten aanpakken om smetteloos sanitair te garanderen. We behandelen de lastig te bereiken plekken onder randen en richels. We verwijderen organische vuilaanslag, een broeinest voor bacteriën. Kalkaanslag en vetafzettingen zorgen voor stankoverlast, verstoppingen en tasten het materiaal aan met technische storingen tot gevolg. Een dagelijkse poetsbeurt is onvoldoende voor optimale hygiëne en om ongewenste problemen te voorkomen.

Met de sanitaire dieptereiniging van SDCS kunt u problemen voorkomen en is uw sanitair schoon en volledig functionerend. Toiletruimtes inclusief wastafels en de voor- en achterzijde van spiegels en planchetten. Douche- en kleedruimten, inclusief sifons, buizen, consoles. Optimale hygiëne is ons doel.

Maar we doen meer. Terwijl we de periodieke reiniging uitvoeren, checken we alle onderdelen. We lopen het kitwerk na, controleren de luchtroosters, de sifons en letten op de kleinste details. Aan de hand van onze inspectie komen we met advies over eventuele vervanging. We kunnen noodzakelijke reparaties uiteraard direct uitvoeren, maar doen dat nooit zonder met u te overleggen. Zodat u niet voor een voldongen feit komt te staan.

SDCS is al jarenlang dé expert in de regio Den Haag voor sanitaire dieptereiniging. Wij komen bij onder meer scholen, bedrijven, kantoorpanden, restaurantketens en hotels.

Wij werken louter en alleen met milieuvriendelijke apparaten en materialen. Bij SDCS is iedere klant uniek. Wij verzorgen een offerte op maat zodat u alleen betaalt voor datgene wat echt gedaan wordt.

Kies voor grondig schoon. Kies voor SDCS!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

CONTACT OPNEMEN