Heading hidden

Heading hidden

//www.sdcs.nl/wp-content/uploads/2015/07/overons-foto.jpg

WIE ZIJN WIJ?

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

SDCS is een bedrijf dat zich onderscheidt door zijn flexibiliteit en vakmanschap. Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Onze opdrachtgevers houden niet van half werk dus wij zien er strikt op toe dat de werkzaamheden altijd goed en volledig worden uitgevoerd. Door deze aanpak weten wij relaties aan ons te binden naar ieders tevredenheid.

 

Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring. Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en productenmaken maken wij uw werkvloer weer hygienisch verantwoord.

//www.sdcs.nl/wp-content/uploads/2016/11/sdcs-auto.jpg

Heading hidden

Flexibiliteit en Vakmanschap

Met de modernste gereedschappen en de continue ontwikkeling van nieuwe methoden en producten maken maken wij uw werkvloer weer hygiënisch verantwoord.

Zakelijk en Particulier

Wij richten ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt en zien er altijd strikt op toe dat de werkzaamheden perfect en volledig worden uitgevoerd.

Jarenlange Ervaring

Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring en weten van aanpakken. Hierdoor weten wij relaties aan ons te binden naar ieders tevredenheid.

Heading hidden

Wat vertellen klanten over ons?

Beoordelingen

Ik ben altijd dik tevreden wanneer SDCS weer langs is geweest, het werk wat geleverd wordt is perfect en wordt altijd met grote zorg uitgevoerd. Een prettige samenwerking waarvan ik hoop dat deze nog lang stand houdt.

Kelly Stroper
Kelly Stroper Den Haag

Heading hidden

//www.sdcs.nl/wp-content/uploads/2015/05/schoonmaakster.png

Heeft u schoonmaak hulp nodig? Neem snel contact op

Voor elke klus het juiste personeel:

+31 (0) 70 88 77 821